www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

Ευρωεκλογές 2014

Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της Παρατάξεώς μας δίνει η ευχαριστήρια επιστολή που απεστάλη στον Πρόεδρο και στα μέλη της Κ.Ε. μετά τις Ευρωεκλογές.

Περισσότερα...
 

Το σύγχρονο παγκόσμιο κατεστημένο δίνει την ύστατη μάχη της επιβολής του και χρησιμοποιεί απροκάλυπτα όλα του τα μέσα! Πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωεκλογών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται τέτοια λυσσαλέα μάχη για να μη πέσει το σύστημα! Η απόδειξη προς όλους τους δύσπιστους που την πολιτική διορατικότητα την ονόμαζαν κάθε λογής φοβία! Πρέπει να είναι ηλίθιος κανείς για να μη βλέπει την πραγματικότητα ή να εξυπηρετεί άνομους σκοπούς! Τρίτη εξήγηση δεν υπάρχει!

 

Πρώτη φορά τόσες μασωνικές στοές, λέσχες και οργανώσεις βγαίνουν στο προσκήνιο, υπογράφοντας κάλεσμα και προσκλητήριο σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η πορεία που έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Το κείμενο υπογράφουν οι:

Fédération française de l'Ordre Mixte et International «Le DROIT HUMAIN» (Γαλλική Ομοσπονδία Διεθνούς Τάξης "Τα ανθρώπινα δικαιώματα")

Grande Loge Féminine de France (Γυναικεία Μεγάλη Στοά της Γαλλίας)

Grand Orient de France (Μεγάλο Όραμα της Γαλλίας) (Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους μασωνικούς οργανισμούς πανευρωπαϊκά)

Grande Loge Mixte de France (Μεγάλη Στοά της Γαλλίας)

Grande Loge Féminine de Memphis Misraïm (Γυναικεία Μεγάλη Στοά του Memphis Misraïm).

 

Les obédiences maçonniques signataires appellent leurs membres, ainsi que tous les Citoyens, à élire leurs députés au Parlement européen le 25 mai prochain et à ne pas s’abstenir.
Cet appel se fonde sur le socle des valeurs et principes que les Francs- Maçons défendent et ont toujours défendus : la liberté, l’égalité, notamment l’égalité entre hommes et femmes, la fraternité, la démocratie, la laïcité.
En effet, nombre de Citoyens sont déçus par les orientations et le fonctionnement actuels des institutions européennes. Ils s’en détournent et s’en désintéressent.
L’Europe ne fait plus rêver. Elle est accusée de tous les maux.
Ceci pourrait conduire à une abstention record ou à un vote de protestation en faveur des candidats représentants des mouvements ou partis extrémistes, populistes, europhobes voire racistes, antisémites, homophobes...
Une représentation importante de ces mouvements, confortée par une abstention massive, présenterait un risque sérieux de blocage de tout progrès. Elle ouvrirait la voie à une régression des droits, de la liberté et de la démocratie dans toute l’Union européenne.
Elle constituerait une menace pour les valeurs et principes humanistes sur lesquels repose la paix dans laquelle, les membres de l’Union Européenne vivent depuis 60 ans. Si voter est un Droit, c’est aussi un Devoir Civique.
- Fédération française de l'Ordre Mixte et International «Le DROIT HUMAIN»
- Grande Loge Féminine de France
- Grand Orient de France
- Grande Loge Mixte de France
- Grande Loge Féminine de Memphis Misraïm.
 
Το κείμενο που σας παρέθεσα αυτούσιο λέει: 
"Οι υπογράφουσες Τεκτονικές Οργανώσεις και Στοές καλούν τα μέλη τους και όλους τους πολίτες να εκλέξουν τους βουλευτές τους στις 25 Μαΐου και να μην απέχουν.
 
Η παρούσα πρόσκληση βασίζεται πάνω στα θεμέλια των αξιών και αρχών που οι Τέκτονες έχουν πάντα υπερασπιστεί και θα υπερασπιστούν: την ελευθερία, την ισότητα, συμπεριλαμβανομένης της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, της αδελφοσύνης, της δημοκρατίας, της εκκοσμίκευσης.
 
Πράγματι, πολλοί πολίτες είναι απογοητευμένοι από τις ισχύουσες κατευθυντήριες γραμμές και τη λειτουργία των Ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Στρέφουν αλλού το κεφάλι τους και δεν ασχολούνται.
 
Η Ευρώπη δεν είναι πλέον ένα όνειρο. Έχει κατηγορηθεί για όλα τα δεινά.
 
Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποχή ρεκόρ ή σε ψήφο διαμαρτυρίας σε υποψηφίους εκπροσώπους είτε εξτρεμιστικών κομμάτων, είτε λαϊκιστών, είτε αντι-ευρωπαϊστών ή αντισημιτικών, ομοφοβικών ... κλπ
 
Μια σημαντική εκπροσώπηση αυτών των κινημάτων, που ενισχύεται από μια μαζική αποχή, παρουσιάζουν σοβαρό κίνδυνο που θα εμποδίσει την πρόοδο. Θα ανοίξει το δρόμο για μια υποχώρηση των δικαιωμάτων, της ελευθερίας και της δημοκρατίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές επί των οποίων στηρίζεται η ειρήνη στην οποία τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζουν εδώ και 60 χρόνια. Αν η ψηφοφορία είναι δικαίωμα, είναι επίσης ένα πολιτικό καθήκον".
 
Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και μεταξύ αυτών, δυστυχώς, ιεράρχες και κληρικοί, που ακόμα ισχυρίζονται πως δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε μασώνους, δυνάστες και προδότες!
 
Η ψήφος εκτός από δικαίωμα και υποχρέωση είναι κάτι για το οποίο θα κάποια στιγμή όλοι θα λογοδοτήσουμε!
 
 

Με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τοπικών εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, φάνηκε καθαρά πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Tο πρώτο βουητό του πολιτικού «σεισμού» που υποσχέθηκε να προκαλέσει ο ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), ο Nigel Farage, έγινε αισθητό την Παρασκευή καθώς τα προκαταρκτικά αποτελέσματα στις τοπικές εκλογές καταδεικνύουν ότι το κόμμα αυτό έχει κερδίσει περισσότερες από 100 θέσεις σε δημοτικά συμβούλια ενώ είναι πολύ πιθανόν να μπορέσει να τις διπλασιάσει.

 Οι δημοσκοπήσεις και οι προβλέψεις δίνουν σαφέστατο προβάδισμα και στις ευρωεκλογές, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν την Κυριακή το βράδυ. Υπενθυμίζω πως στο Ηνωμένο Βασίλειο οι εκλογές έγιναν την Πέμπτη 22 Μαΐου, αλλά σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού εκλογικού νόμου θα ανακοινωθούν την Κυριακή το βράδυ, μαζί με τα αποτελέσματα όλων των κρατών-μελών. Τα αποτελέσματα αυτά είναι ένα σαφές και καθαρό μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και δείχνει πως ο ευρωσκεπτικισμός υπερτερεί έναντι αυτών που ονειρεύονται μια Ε.Ε. δυνάστη των λαών της Ευρώπης.

 

Η πατρίδα μας πρέπει να είναι οδηγός και σε αυτή την αλλαγή σελίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας αναμόρφωσης του ήθους της Ε.Ε! Πρέπει να στείλει τους άξιους εκπροσώπους της, αυτούς της πολιτικής παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", τους συνεχιστές του Ιωάννη Α. Καποδίστρια. Στην Ευρώπη ξέρουν καλά ποιος ήταν ο Καποδίστριας και του χρωστούν πολλά! Το ίδιο κι εμείς στην Ελλάδα! Του χρωστάμε το ότι υπάρχουμε ακόμα, παρά την σχεδόν δύο αιώνων διακυβέρνηση από προδοτικές και ανθελληνικές πολιτικές!

 

Ας γίνει η 25η Μαΐου, η νέα 25η Μαρτίου του Έθνους μας!

 

πηγή: http://voloudakis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_24.html

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.