ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αγώνας μας μόλις άρχισε!

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δήλωσε ο Πρόεδρος της Παρατάξεώς μας κ. Εμμανουήλ Β. Βολουδάκης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θεωρώ πως είναι απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε μία μικρή ομάδα και σήμερα διαπιστώσαμε πως είμαστε 8.000 συνειδητοποιημένοι στον σκοπό της Παρατάξεώς μας. Αυτό είναι μια ευλογία! Είναι καρπός επικοινωνίας και όχι τηλεπικοινωνίας και αυτό κάνει μοναδική την χαρά μας.

Η δυναμική που έχουν οι 8.000 ψήφοι, ειδικά σε μία Παράταξη σαν την δική μας που είναι επιμελώς αποκλεισμένη από όλα τα μέσα ενημερώσεως, είτε αυτά είναι τηλεόραση, είτε ραδιόφωνο, είτε εφημερίδες, είναι πολύ μεγάλη. Η Παράταξή μας έχει διαδοθεί στόμα με στόμα κι αυτό κάνει τον δεσμό μας με τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται, άρρηκτο και συμπαγή. Οι άνθρωποι που μας τίμησαν με την ψήφο τους ξέρουν καλά πως δεν σκοπεύουμε να τους απογοητεύσουμε και γι' αυτό γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι θέμα χρόνου να μπορέσουμε να επηρεάσουμε αποφασιστικά τα πολιτικά δρώμενα στην Πατρίδα μας.

Το ιδιαιτέρως χαρμόσυνο μήνυμα είναι πως η Παράταξή μας έλαβε ψήφους και αναγνωρίστηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρά το γεγονός του ότι δεν έχουμε προλάβει να γνωριστούμε με πάρα πολλές περιοχές της Πατρίδος μας! Δεν είναι μικρό το επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς πως πρόσφατα κλείσαμε ένα χρόνο ζωής, είμαστε -όπως προείπα- εκτός των μέσων ενημέρωσης, πολεμηθήκαμε περισσότερο και από τους ανθέλληνες οικολόγους και παρόλα αυτά είχαμε τέτοια ανταπόκριση από όλους όσοι μας γνώρισαν.

Ο αγώνας μας μόλις άρχισε! Οι ευρωεκλογές ήσαν η πρώτη στάση του μεγάλου ταξιδιού μας. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να γίνει ανεξαρτήτως του πόσοι συμφωνούν! Είναι ιερό χρέος μας και θα το πράξουμε μέχρι τέλους!»

Copyright (©) 2008-2015 Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - All Rights Reserved.[Όροι χρήσης]

Top Desktop version