www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

Οι Έλληνες, δυστυχώς, έχουμε συνηθίσει να κάνουμε πολλά πράγματα χωρίς την λογική μας. Έχουμε βάλει στην άκρη το μυαλό μας και σκεπτόμαστε όπως μας υπαγορεύει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Είναι πάγια τακτική των δύο κομμάτων, δεκαετίες τώρα, να προσπαθούν να πείσουν πως έξω από αυτά δεν υπάρχει ελπίδα. Προσπαθούν να πείσουν πως κάθε ψήφος που δεν πάει σε αυτά, είναι χαμένη. Δεν έχουν όμως το θάρρος (και το θράσος) να ομολογήσουν πως αν υπάρχει χαμένη ψήφος, τότε ο άνθρωπος που την ρίχνει στην κάλπη είναι κι αυτός χαμένος! Έτσι θεωρούν οι δύο μεγάλοι όλους όσοι δεν τους υποστηρίζουν; Ο Έλληνας τι κάνει γι' αυτό; Αποδέχεται τον τίτλο του χαμένου; Δέχεται αυτό το ύπουλο χτύπημα κατά των θεσμών και το κάνει κομμάτι της πραγματικότητάς του; Αν καλοσκεφτείτε, αυτό το δίλημμα προσβάλλει την δημοκρατία! Αυτό το δίλημμα καταργεί την ελεύθερη βούληση και χειραγωγεί τις αποφάσεις των πολιτών. Τους μετατρέπει σιγά-σιγά σε πειθήνια όργανα που δεν έχουν κριτική σκέψη και πολιτική βούληση!

Ζώντας από κοντά όλο αυτό το διάστημα τους ανθρώπους, διαπιστώσαμε πως η συντριπτική πλειοψηφία ασπάζεται και δέχεται το πρόγραμμά μας ως την μόνη διέξοδο από τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο. Από την άλλη μεριά είναι παγιδευμένοι στην ποδοσφαιροποιημένη λογική της οπαδικής τυφλής υποστήριξης του ενός ή του άλλου που καταχράται την ψήφο του λαού! Αυτή την ώρα, απευθύνω έκκληση ευθύνης προς όλο τον Ελληνικό λαό! Απευθύνω εγερτήριο μήνυμα και σάλπισμα εγρήγορσης! Ο τόπος δεν αντέχει και δεν ανέχεται άλλο αυτούς που τον καταδυναστεύουν δεκαετίες τώρα! Ήρθε η ώρα να μεταφράσουμε όλοι την αγανάκτησή μας σε ειρηνική επανάσταση! Να φέρουμε στην εξουσία ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να προσθέσουν στα αιματοβαμμένα χώματα της Πατρίδος μας, τον ιδρώτα τους! Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιός είναι μικρός και ποιός είναι μεγάλος! Ήρθε η ώρα τα ποσοστά να δείξουν αυτό που όλοι παραδέχονται, αλλά την τελευταία στιγμή λυγίζουν μπροστά στην ασφυκτική πίεση των ΜΜΕ! Δεν είναι λύση να διαιωνίσουμε μια σάπια κατάσταση! Η λύση είναι να αλλάξουμε πραγματικά σελίδα! Ζούμε μια ιστορική συγκυρία και πρέπει να σταθούμε ΟΛΟΙ στο ύψος των περιστάσεων. Ας αφήσουμε πια στην άκρη τις καταστάσεις και τις νοοτροπίες που μας στοιχειώνουν χρόνια τώρα! Που μας πάνε δεκαετίες πίσω!

Αν όλοι αντιδράσουμε σωστά, η λύση θα έρθει την επόμενη των εκλογών! Σας καλώ όλους να σκεφτείτε σοβαρά πριν να πάτε στην κάλπη. Κανείς να μην ψηφίσει ούτε από συνήθεια, ούτε υποκύπτοντας σε εκβιασμούς! Ο Έλληνας ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ! Δεν θα γίνει ποτέ υποχείριο υπαλληλίσκων ξένων και ανθελληνικών συμφερόντων!

Εμμανουήλ Β. Βολουδάκης

 

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.