www.KOINWNIA.com
youtube

Εθνικές Εκλογές - Οκτώβριος 2009

apotelesmata-ethnikon-eklogwn-2009-sigk
apotelesmata-ethnikon-eklogwn-2009

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της νύχτας των εκλογών, ο Πρόεδρος της Παρατάξεώς μας. Συγκεκριμένα είπε: «Είπαμε πολλές φορές, θα το επαναλάβω κι απόψε, πως η Παράταξη ήρθε με σκοπό να αλλάξει η θεώρηση της πολιτικής στον τόπο μας! Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω πως ο κόσμος που μας γνώρισε, ενστερνίζεται την άποψή μας και μας στηρίζει. Βρισκόμαστε μόλις ενάμιση χρόνο από την δημιουργία της Παρατάξεώς μας και ήδη μετράμε δύο απόλυτα πετυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις στο ενεργητικό μας. Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως οι περίπου 8.000 ψήφοι που λάβαμε κατά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου ήσαν αποτέλεσμα χαλαρής ψήφου. Σήμερα, όμως, βλέπουμε πως όχι μόνο διατηρήσαμε αυτό τον αριθμό ψήφων, αλλά τον αυξήσαμε σημαντικά. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν και να τους διαβεβαιώσω πως με την βοήθεια του Θεού δεν θα προδώσουμε αυτή τους την εμπιστοσύνη! Συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα μας, δηλαδή την ενημέρωση και αφύπνιση των συμπολιτών μας, στόμα με στόμα μιας και παραμένουμε αποκλεισμένοι από τα μέσα ενημερώσεως!»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο του εκπροσώπου της Παρατάξεώς μας στην Φωκίδα και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Μιχάλη Ηλιάδη:

Η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κι εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε τους πολίτες της Φωκίδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η ψήφος στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι ψήφος συνειδητή, ψήφος που αναπαύει συνειδήσεις.

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα είναι δίπλα στον πολίτη, τόσο ασκώντας καλοπροαίρετη αλλά αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και καταθέτοντας προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μας.

Μιχάλης Ηλιάδης

Οι Έλληνες, δυστυχώς, έχουμε συνηθίσει να κάνουμε πολλά πράγματα χωρίς την λογική μας. Έχουμε βάλει στην άκρη το μυαλό μας και σκεπτόμαστε όπως μας υπαγορεύει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Είναι πάγια τακτική των δύο κομμάτων, δεκαετίες τώρα, να προσπαθούν να πείσουν πως έξω από αυτά δεν υπάρχει ελπίδα. Προσπαθούν να πείσουν πως κάθε ψήφος που δεν πάει σε αυτά, είναι χαμένη. Δεν έχουν όμως το θάρρος (και το θράσος) να ομολογήσουν πως αν υπάρχει χαμένη ψήφος, τότε ο άνθρωπος που την ρίχνει στην κάλπη είναι κι αυτός χαμένος! Έτσι θεωρούν οι δύο μεγάλοι όλους όσοι δεν τους υποστηρίζουν; Ο Έλληνας τι κάνει γι' αυτό; Αποδέχεται τον τίτλο του χαμένου; Δέχεται αυτό το ύπουλο χτύπημα κατά των θεσμών και το κάνει κομμάτι της πραγματικότητάς του; Αν καλοσκεφτείτε, αυτό το δίλημμα προσβάλλει την δημοκρατία! Αυτό το δίλημμα καταργεί την ελεύθερη βούληση και χειραγωγεί τις αποφάσεις των πολιτών. Τους μετατρέπει σιγά-σιγά σε πειθήνια όργανα που δεν έχουν κριτική σκέψη και πολιτική βούληση!

Ζώντας από κοντά όλο αυτό το διάστημα τους ανθρώπους, διαπιστώσαμε πως η συντριπτική πλειοψηφία ασπάζεται και δέχεται το πρόγραμμά μας ως την μόνη διέξοδο από τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο. Από την άλλη μεριά είναι παγιδευμένοι στην ποδοσφαιροποιημένη λογική της οπαδικής τυφλής υποστήριξης του ενός ή του άλλου που καταχράται την ψήφο του λαού! Αυτή την ώρα, απευθύνω έκκληση ευθύνης προς όλο τον Ελληνικό λαό! Απευθύνω εγερτήριο μήνυμα και σάλπισμα εγρήγορσης! Ο τόπος δεν αντέχει και δεν ανέχεται άλλο αυτούς που τον καταδυναστεύουν δεκαετίες τώρα! Ήρθε η ώρα να μεταφράσουμε όλοι την αγανάκτησή μας σε ειρηνική επανάσταση! Να φέρουμε στην εξουσία ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να προσθέσουν στα αιματοβαμμένα χώματα της Πατρίδος μας, τον ιδρώτα τους! Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιός είναι μικρός και ποιός είναι μεγάλος! Ήρθε η ώρα τα ποσοστά να δείξουν αυτό που όλοι παραδέχονται, αλλά την τελευταία στιγμή λυγίζουν μπροστά στην ασφυκτική πίεση των ΜΜΕ! Δεν είναι λύση να διαιωνίσουμε μια σάπια κατάσταση! Η λύση είναι να αλλάξουμε πραγματικά σελίδα! Ζούμε μια ιστορική συγκυρία και πρέπει να σταθούμε ΟΛΟΙ στο ύψος των περιστάσεων. Ας αφήσουμε πια στην άκρη τις καταστάσεις και τις νοοτροπίες που μας στοιχειώνουν χρόνια τώρα! Που μας πάνε δεκαετίες πίσω!

Αν όλοι αντιδράσουμε σωστά, η λύση θα έρθει την επόμενη των εκλογών! Σας καλώ όλους να σκεφτείτε σοβαρά πριν να πάτε στην κάλπη. Κανείς να μην ψηφίσει ούτε από συνήθεια, ούτε υποκύπτοντας σε εκβιασμούς! Ο Έλληνας ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ! Δεν θα γίνει ποτέ υποχείριο υπαλληλίσκων ξένων και ανθελληνικών συμφερόντων!

Εμμανουήλ Β. Βολουδάκης

 

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.