www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

Εθνικές Εκλογές Σεπτέμβριος 2015

21 Σεπτεμβρίου 2015: Ο ταπεινωμένος Ελληνικός λαός δεν έκανε το μεγάλο βήμα προς την ελευθερία. Αντίθετα, έσκυψε το κεφάλι, στήριξε δουλικά το πολιτικό σύστημα που τον έχει εξαθλιώσει και από σήμερα θα αρχίσει... μάλλον θα συνεχίσει, την τακτική της γκρίνιας, του σχολιασμού και της αντιπολίτευσης στο facebook και της ψεύτικης "επανάστασης" του καναπέ.
 
Η πολιτική του καφενείου, της pizza και του frappé "δικαιώθηκε"(;) με την είσοδο ακόμα ενός δυτικόφερτου και φιλοευρωπαϊκού σχηματισμού που αποτελείται από γραφικούς, αλλά πιστούς και εντεταλμένους υπηρέτες του συστήματος της οικουμενιστικής διακυβέρνησης. 
Περισσότερα...
Από το Γραφείο Τύπου του Προέδρου της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εκδόθηκε σήμερα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, το ακόλουθο μήνυμα:
 
Σήμερα με την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους βουλευτές, τα μέλη και τους φίλους της Παρατάξεως για τη συμμετοχή τους στον καλό αγώνα. 
 
Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που επιφορτίστηκαν και έφεραν το βάρος της συνολικής οργανωτικής ευθύνης, αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία και στα κιόσκια, τους ανθρώπους πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών και τα τηλέφωνα, τη νεολαία μας, τους ανθρώπους που γύρισαν στους δρόμους της Πατρίδας μοιράζοντας τα έντυπα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Σε όλους αυτούς που μόχθησαν εθελοντικά, παραμελώντας ατομικές, οικογενειακές και επαγγελματικές ασχολίες για τα πιστεύω τους, αξίζουν συγχαρητήρια. 
 
Να έχουν τη βεβαιότητα ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί γιατί είναι μάχη συνείδησης, είναι αγώνας για του Χριστού την πίστη την Αγία και την απελευθέρωση της Πατρίδος μας από τους δυνάστες της. 
 
Καλά αποτελέσματα! 
 
Ο Πρόεδρος 
 
Μιχαήλ Ηλιάδης
Η βραχεία προεκλογική περίοδος έκλεισε χθες (18/9/2015) τα μεσάνυχτα και τουλάχιστον για το σημερινό (19/9/2015) εικοσιτετράωρο θα "ησυχάσουν" τα μυαλά και τα αυτιά μας από τα "θα", τις προεκλογικές "δεσμεύσεις" και τα παραμύθια της Χαλιμάς που ακούστηκαν τόσο από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, όσο και από τα εξωκοινοβουλευτικά, που έδειξαν ξεκάθαρα πως θα στηρίξουν το σύστημα εάν και εφόσον συμμετέχουν στην νέα σύνθεση του Ελληνικού Κοινοβουλίου που θα προκύψει αύριο (20/9/2015).
 
Περισσότερα...
Στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους έχουν χάσει την ελπίδα τους και περιμένουν καρτερικά το τέλος τους. Επειδή εμείς την ελπίδα μας την στηρίζουμε πρωτίστως και αποκλειστικά στον Θεό μας, προσπαθήσαμε -με όποια μέσα είχαμε διαθέσιμα- να μεταφέρουμε το ρεαλιστικό μήνυμα της αισιοδοξίας και της εξόδου από το αδιέξοδο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
 
Η προετοιμασία για την μάχη ολοκληρώνεται σήμερα (18/9/2015) και την Κυριακή καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια ανοικοδόμησης της Πατρίδος μας. Η μάχη δίνεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 και θα δοθεί από τον καθένα μας ξεχωριστά! Οφείλουμε όλοι να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ σε αυτούς που κατέστρεψαν και πάλι την πατρίδα μας ως νέοι κοτζαμπάσηδες!
 
Περισσότερα...

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.