www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

familyΣεβαστοί πατέρες κι αγαπητοί φίλοι πολύτεκνοι.

Σε παλαιότερη παρέμβασή μου εναντιώθηκα ξεκάθαρα στην πρωτοβουλία του κ. Θεοτοκάτου, προέδρου της ΑΣΠΕ, να υπογράψει την υποψηφιότητα του νυν προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στις αντίστοιχες εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ. Το κόμμα αυτό ευθύνεται για πολλά δεινά, στα οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, και τα οποία είχα επισημάνει και τότε (υπογραφή μνημονίων, με τα οποία παραδόθηκε η εθνική μας κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις, ψήφιση νόμων ή ανοχή στην ψήφιση και εφαρμογή νομοθετημάτων, τα οποία στρέφονται ευθέως κατά της οικογένειας, όπως το αυτόματο διαζύγιο, η νομιμοποίηση των εκτρώσεων, τα σύμφωνα συμβίωσης ετεροφύλων και ομοφυλόφιλωνκ. α.). Για τον πολιτικό που προΐσταται της ΝΔ, πρέπει επίσης να τονιστεί πως συναντήθηκε αυτές τις ημέρες με εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ (ομοφυλόφιλους, λεσβίες, τρανσέξουαλ και δεν συμμαζεύεται...).

Πρόσφατα, πληροφορήθηκα την παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Άγιοι Πάντες», στις 17 Σεπτεμβρίου 2016. Προφανώς, έλαβε πρόσκληση από τον Πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου, κ. Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, προβάλλουν αμείλικτα ορισμένα ερωτήματα:

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι πολύτεκνοι –άνθρωποι που επέλεξαν τον τίμιο γάμο– με πολιτικούς που ψηφίζουν νόμους για την προώθηση της πάσης φύσεως διαστροφής στην δημόσια ζωή της Ορθόδοξης Ελλάδας; Τι σχέση μπορεί να έχουν οι πολύτεκνοι με πολιτικούς που δεν προσπάθησαν σθεναρά να εμποδίσουν την διδασκαλία των "έκφυλων ταυτοτήτων" στα σχολεία; Τι σχέση μπορεί να έχουν οι πολύτεκνοι με πολιτικούς, που συναντιούνται επισήμως με τους εκφραστές και εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ;

Η προγενέστερη, απαράδεκτη κίνηση του προέδρου της ΑΣΠΕ, να στηρίξει την υποψηφιότητα του πολιτικού προσώπου που ανέφερα παραπάνω, καθώς και η πρόσφατη απόφαση του προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Άγιοι Πάντες» να αποδεχτεί την παρουσία του αρχηγού της ΝΔ στα εγκαίνια των νέων γραφείων, είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες. Με τι σθένος μπορεί ένας εκπρόσωπος των πολυτέκνων να λέει ότι αγωνίζεται για τα δίκαια των πολυτέκνων, όταν στηρίζει τέτοια πολιτικά πρόσωπα;

Η ενδεδειγμένη λύση θα ήταν η άμεση παραίτηση των κ. Βασιλείου και Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου! Ο συμφυρμός των πολυτέκνων και των εκπροσώπων τους με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο πρέπει να σταματήσει άμεσα, εάν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τούτο τον τόπο και τα παιδιά μας! Ήρθε η ώρα ο κόσμος των πολυτέκνων να στραφεί -σε όλα τα επίπεδα- σε ανθρώπους,που έχουν την διάθεση να αγωνιστούν ανιδιοτελώς και με πνεύμα θυσίας για την πίστη και την πατρίδα. Να στραφεί σε ανθρώπους που θα αγκαλιάσουν ειλικρινώς την πολύτεκνη οικογένεια –και γενικότερα την Ελληνική οικογένεια- και θα τιμήσουν εμπράκτως την πολύτεκνη μητέρα.

Κωνσταντίνος Ιωάν. Παπανικολάου
Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.

Η Παράταξη«ΚΟΙΝΩΝΙΑ» χωρίς να γνωρίζει την υπόδειξη του Αγίου Παϊσίου, φρόντισε προ πολλών ετών να την κάνει πράξη.

Γιατί, λοιπόν, όσοι ευλαβούνται τον Άγιο Παΐσιο μας έλεγαν μέχρι χθες ότι δεν πρέπει να ασχολούνται οι χριστιανοί με την πολιτική; Τόσο πολύ γνώριζαν το πνεύμα του Αγίου Παϊσίου; Τι συμβαίνει; Περιμένουμε κάποια απάντηση!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.