www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

Διάφορα κείμενα

Σύμφωνα με το νόμο 3984 άρθρο 9, σχετικά με τη Δωρεά και Μεταμόσχευση οργάνων (ΦΕΚ 150/27-6-2011), η ‘Εικαζόμενη Συναίνεση’, η οποία προβλέπεται από την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας 2010/53/EΕ, ξεκινά την 1η Ιουνίου 2013. Ισχύει δε, εδώ και χρόνια σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ρουμανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία, χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς πάντοτε ενημερώνονται οι συγγενείς του εκλιπόντος για το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων ως ρητά προβλέπεται στο ν.3984/11 άρθρο 9 παράγραφος 2. Άλλωστε και ο προηγούμενος νόμος 2737/99 είχε παρόμοια ρύθμιση.

Ωστόσο, το άρθρο 9 του ν. 3984/2011, τροποποιήθηκε, με το ν. 4075/ΦΕΚ 89/11.4.2012, ως εξής: «Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του σύμφωνα με την παράγραφο 3 και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».

1. Με τον Ηλεκτρικό, σταθμός ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Κατεβαίνουμε από την πλευρά της Καλλιθέας και περπατάμε την οδό Σιβιτανίδου με κατεύθυνση την Πλατεία Δαβάκη (περίπου 10 λεπτά διαδρομή με τα πόδια). Στα φανάρια της Πλατείας Δαβάκη στρίβουμε αριστερά και ο πρώτος κάθετος δρόμος που συναντάμε είναι η οδός Μαντζαγριωτάκη, όπου εκεί στον πεζόδρομο βρίσκουμε το Δημαρχείο.

2. Με τα λεωφορεία 218 ή 219. Κατεβαίνουμε στην στάση Πλ. Δαβάκη.
Εναλλακτικά, με λεωφορείο η γραμμή 040 Πλατεία Συντάγματος - Πειραιάς, στάσεις ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ή ΠΛ. ΔΑΒΑΚΗ.
Επίσης, με λεωφορείο οι γραμμές: 218 Πειραιάς - Υμηττός - Ηλιούπολη, 219 Στ. Καλλιθέας - Αγ. Δημήτριος, 232 Πειραιάς - Υμηττός - Βύρωνας και 816 Ταύρος - Αγ. Δημήτριος, στάση ΠΛ. ΔΑΒΑΚΗ.

3. Με τρόλεϊ οι γραμμές 1 Πλ. Αττικής - Μοσχάτο και 5 Λαμπρινή - Πλ. Συντάγματος - Τζιτζιφιές, στάση ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

kalli0ea

Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου της Παρατάξεως  και την ενημέρωση του Ελληνικού λαού για τις δραστηριότητές της,  μέσω του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου και κάθε μέσου μαζικής ενημέρωσης.

Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται:

1. Σύνταξη όλων των κειμένων της Παρατάξεως που δημοσιεύονται έντυπα ή ηλεκτρονικά και μέσω της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας.

2. Ενημέρωση της ηλεκτρονικής  ιστοσελίδας της Παρατάξεως και παρακολούθηση των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.α.)

3. Έκδοση Εφημερίδας & Εντύπων της Παρατάξεως

 4. Επικοινωνία με τα ΜΜΕ και προβολή της Παράταξης με έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

 Υπεύθυνη κ. Μαρίνα Διαμαντή  E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλετε μπορείτε να το διαβάσετε και εδώ

 

Η Νομική Υπηρεσία, η οποία αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από δικηγόρους, είναι υπεύθυνη να διεκπεραιώνει οποιοδήποτε νομικό ζήτημα προκύπτει ενώπιων των κρατικών αρχών (δικαστηρίων, δημόσιων υπηρεσιών κλπ), καθώς και να διασφαλίζει την έγκυρη συμμετοχή της Παράταξης στις εκάστοτε εκλογικές αναμετρήσεις.

Υπεύθυνη κ.Βουγά Μαρίνα Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.

Η Παράταξη«ΚΟΙΝΩΝΙΑ» χωρίς να γνωρίζει την υπόδειξη του Αγίου Παϊσίου, φρόντισε προ πολλών ετών να την κάνει πράξη.

Γιατί, λοιπόν, όσοι ευλαβούνται τον Άγιο Παΐσιο μας έλεγαν μέχρι χθες ότι δεν πρέπει να ασχολούνται οι χριστιανοί με την πολιτική; Τόσο πολύ γνώριζαν το πνεύμα του Αγίου Παϊσίου; Τι συμβαίνει; Περιμένουμε κάποια απάντηση!