www.KOINWNIA.com
youtube

Ηλιάδης Μιχάλης

Έστω και με οδυνηρό τρόπο ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και όσοι Έλληνες έτρεφαν ψευδαισθήσεις σχετικά με τις πολιτικές της Ευρωζώνης, συνειδητοποιούν την πραγματικότητα.
 
Οι πολιτικοί εκπρόσωποι του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», προσπαθούν χρόνια τώρα με κάθε τρόπο να πείσουν το λαό μας ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν», προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι στο Ευρώ βρίσκεται η ευημερία και η προκοπή.Μας κατάντησαν ευρωδιακονιάρηδες. Όμως διαψεύδονται παταγωδώς. Οι εγκληματικές πολιτικές τους, σε συνδυασμό με ένα νόμισμα με κλειδωμένη ισοτιμία, που δεν αντανακλά τη δυναμική της Ελληνικής οικονομίας, έφεραν την καταστροφή και τη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας.
Περισσότερα...
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, ότι οι Έλληνες ανέκαθεν δεν μετρούσαν τα πάντα με το χρήμα. Άλλωστε η λιτότητα και η ολιγάρκεια είναι η παράδοση, τόσο της Αρχαίας Ελλάδος, όσο και της Ρωμηοσύνης. Η ευζωία συνδέεται με την «αποφυγή του πόνου», που αποτελεί το δυτικό δόγμα του ωφελιμισμού. Αυτό εξαπλώθηκε και στην πατρίδα μας ταχύτατα και συνέβαλε στην κατάρρευση της αξιακής συγκρότησης των νεοελλήνων, την οποία κατάρρευση καλλιέργησε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, κυρίως μετά την Μεταπολίτευση.
Περισσότερα...
Ο πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μιχαήλ Ηλιάδης βρίσκεται από σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 σε περιοδεία στην Μακεδονία και στην Θράκη.
 
Ο πρόεδρος μίλησε ήδη χθες (Σάββατο 13 Ιουνίου) στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 106.1 FM» της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα (Κυριακή 14 Ιουνίου) θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ελλάδα - Ορθοδοξία» στο τηλεοπτικό κανάλι Euro.
 
Αύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου θα επισκεφθεί την Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, την Τρίτη 16 Ιουνίου τις Σέρρες και η περιοδεία του θα κλείσει με την μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά, στην Σταυρούπολη, την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 18:00.
 
Καθημερινά θα εκδίδεται αναλυτικό Δελτίο Τύπου σχετικά με την παρουσία του προέδρου στα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά κανάλια.

Σήμερα είναι μέρα τιμής και μνήμης σε αυτούς που σχεδόν 2 αιώνες πριν μας ελευθέρωσαν. Ημέρα ευγνωμοσύνης σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την λευτεριά της Πατρίδος μας.

Δύο χαίρε αποτελούν το νόημα της μεθαυριανής μεγίστης επετείου. Το «Χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία» και το «χαίρε ω χαίρε ελευθεριά». Το πρώτο προφέρεται από τα χείλη του Αγγέλου, το δεύτερο από τα χείλη του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού. Άλλωστε η σύζευξη των αγώνων του Έθνους με τις εκκλησιαστικές εορτές αποκαλύπτει τον εκκλησιαστικό χαρακτήρα που είχε ολόκληρη η ζωή των Ελλήνων.

Περισσότερα...
Iliadis Michael

Τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης, όπου ομολογουμένως τα ηθικό των Ελλήνων εν γένει αναπτερώθηκε, διαδέχθηκαν οι επόμενες δύσκολες. Ιδιαιτέρως μετά την «επιτευχθείσα συμφωνία» σχετικά με την πορεία της Χώρας το επόμενο τετράμηνο, η απογοήτευση είναι διάχυτη στην  κοινωνία και η συγγνώμη του Μανώλη Γλέζου το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία:

Περισσότερα...

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.

Η Παράταξη«ΚΟΙΝΩΝΙΑ» χωρίς να γνωρίζει την υπόδειξη του Αγίου Παϊσίου, φρόντισε προ πολλών ετών να την κάνει πράξη.

Γιατί, λοιπόν, όσοι ευλαβούνται τον Άγιο Παΐσιο μας έλεγαν μέχρι χθες ότι δεν πρέπει να ασχολούνται οι χριστιανοί με την πολιτική; Τόσο πολύ γνώριζαν το πνεύμα του Αγίου Παϊσίου; Τι συμβαίνει; Περιμένουμε κάποια απάντηση!