ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακήρυξη

Δεν είναι δυνατόν πλέον να μείνει κανείς αμέτοχος, βλέποντας τον κατήφορο που έχει πάρει η δημόσια ζωή, η απλή καθημερινότητα όλων μας, το έθνος μας ολόκληρο.

«Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα, χωρίς αντίσταση στο κακό, χωρίς αντίσταση στην πνευματική μας υποδούλωση, αδιαφορώντας για το ότι με την στάση μας αυτή συντελούμε στο να γίνει σχεδόν αδύνατη η πνευματική ζωή των ανθρώπων, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι, με τους ρυθμούς που γκρεμίζονται τα πάντα, θα 'ρθει πολύ σύντομα η ημέρα που ελάχιστοι άνθρωποι θα έχουν πια τις ψυχικές αντιστάσεις για να ζήσουν χριστιανικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις 2013-12-12

Εμφανίσεις: 3639

Περισσότερα...

Σύσταση Πολιτικής Παράταξης της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει στα ΜΜΕ, την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008, μία ομάδα νέων ανθρώπων που είμαστε υπό την καθοδήγηση Πνευματικών Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, προχωρήσαμε στην σύσταση ενός πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», το οποίο όπως τονίζεται και στην ιδρυτική του διακήρυξη αποσκοπεί να λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μαρτυρικού κυβερνήτου Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση και σκοπό υπάρξεως του Έθνους την Εκκλησία.

Τελευταία Ενημέρωση στις 2013-12-12

Εμφανίσεις: 3076

Περισσότερα...

Ο λόγος που μας οδήγησε στη δημιουργία της Παράταξής μας.

Είμαστε μια νέα Πολιτική Παράταξη αλλά το ΠΙΣΤΕΥΩ μας κατάγεται από Εκείνον, που υπήρχε πριν δημιουργηθεί ο κόσμος. Γι’ αυτό δεν μασάμε τα λόγια μας, ούτε κρυβόμαστε.

Το Πιστεύω μας το παραλάβαμε από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Είναι το ίδιο Πιστεύω, που έκανε την Πατρίδα μας να ευτυχήσει και να μεγαλουργήσει, όταν έγινε βίωμα όλου του Έθνους μας.

Το Πιστεύω της Εκκλησίας μας, που είναι και δικό μας Πιστεύω, ενστερνίσθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος και απέδειξε περίτρανα ότι μόνο ο Χριστιανισμός είναι εκείνος που λύνει όλα τα προβλήματα του ανθρώπου και της κοινωνίας. Προβλήματα όχι μόνο της παρούσης ζωής αλλά και της Μέλλουσας.

Τελευταία Ενημέρωση στις 2013-12-12

Εμφανίσεις: 3019

Περισσότερα...

Απόσπασμα απο το Πνευματικό Συμπόσιο

Απόσπασμα απο το Πνευματικό Συμπόσιο στο Πολεμικό Μουσείο με θέμα: "Τα πολιτικά όρια της Εκκλησίας. Η Ελλάδα του Καποδίστρια και η Ελλάδα σήμερα". Το συμπόσιο διοργάνωσε ο Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών, με εισηγητή τον πρωτ. Βασίλειο Βολουδάκη, στις 17-2-2008 με πρωτοφανή χιονοθύελλα και μετά την εισήγηση επηκολούθησε δημόσια συζήτηση.

Το απόσπασμα αναφέρεται στην ολιγόλεπτη παρέμβαση του π. Μάρκου Μανώλη που τοποθετήθηκε υπέρ του αγώνος αυτού.

Τελευταία Ενημέρωση στις 2013-12-12

Εμφανίσεις: 2757

Copyright (©) 2008-2015 Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - All Rights Reserved.[Όροι χρήσης]

Top Desktop version