www.KOINWNIA.com
youtube

Δελτία Τύπου

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό την απαράδεκτη και φασιστική ενέργεια των υπευθύνων της διαδικτυακής προβολής του Δήμου Αθηναίων, που εντελώς αντιδημοκρατικά και αντιδεοντολογικά, στο video που ανήρτησαν στο κανάλι του Δήμου των Αθηναίων στο YouTube, στην διεύθυνση https://youtu.be/gYDFApQDc5s, συνολικής διάρκειας 5 ωρών και 18 λεπτών, αφαίρεσαν τον ήχο μόνο στα όσα είπε κατά την τοποθέτησή του ο κ. Μανώλης Β. Βολουδάκης(!), ενώ ο ήχος επανέρχεται κανονικά και καλύπτει ολόκληρη την Συνεδρίαση!

Να σημειώσουμε πως ο κ. Βολουδάκης μαζί με τον κ. Κομνηνό Καμάμη παρακολούθησαν και συμμετείχαν προσκεκλημένοι στην Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, έχοντας γνώση και εμπειρία ενός ζητήματος που χειρίζονται βιώνοντας τις συνέπειές του σε καθημερινή βάση και αφορά στο υπό κατάληψη, από Ισπανικές και Βρετανικές ΜΚΟ(!) κτίριο του σχολείου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πρασσά και Οκταβίου Μερλιέ (Αραχώβης).

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί βάναυση προσπάθεια φίμωσης και κατάργησης της Ελευθερίας του λόγου, ενώ επιπλέον συνιστά και πολιτική δίωξη! Δύο από τους τρεις Διοικητές της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παρέστησαν στην Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου των Αθηναίων και η φωνή τους φιμώθηκε από την "δημοκρατία" του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, προφανώς επειδή είναι φωνή αφυπνίσεως και επισημάνσεως της ουσίας του προβλήματος.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα κοινοποιήσει σε όλα τα πολιτικά κόμματα και τα Μέσα Ενημερώσεως το παρόν Δελτίο Τύπου, ενώ θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να διεκδικήσει την αποκατάσταση της νομιμότητος και της δημοκρατίας.

Η πρακτική των ιθυνόντων του Δήμου Αθηναίων αποτελεί ντροπή και όνειδος για την χώρα που γέννησε την δημοκρατία και δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη.

Από το Γραφείο Τύπου
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
 
Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» από της συστάσεώς της ξεχώρισε και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κόμματα του πολιτικού συστήματος –που είναι "υποκαταστήματα" ή παραρτήματα κομμάτων του Εξωτερικού– από το γεγονός ότι το πολιτικό της Πρόγραμμα, αλλά και η διάρθρωση και λειτουργία της Διοικήσεώς της απορρέουν από το Εκκλησιαστικό φρόνημα.

Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016, ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», κ. Μιχαήλ Ηλιάδης, συγκάλεσε την ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία ανεκοίνωσε ότι προτίθεται να παραιτηθεί δύο μήνες ενωρίτερα από την λήξη της πενταετούς θητείας του και κατέθεσε την πρότασή του για την Διοικητική αναμόρφωση της Παρατάξεως.

Η πρόταση του Προέδρου (που προβλέπεται και από το καταστατικό της Παρατάξεως) συνίσταται στην μεταβίβαση των Προεδρικών αρμοδιοτήτων σε Τριμελή Διοίκηση, η οποία –με την εντατικότερη δραστηριοποίηση άλλων δύο προσώπων– θα δώσει περισσότερη ώθηση στην ήδη σταθερά ανοδική πορεία της Παρατάξεως.

Η πρόταση του Προέδρου, έγινε παμψηφεί αποδεκτή από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, γιατί αποσκοπεί στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της Παρατάξεως, αλλά και στην διατράνωση του πνεύματός της, που είναι η αγαστή και αρμονική συνεργασία των ασκούντων την διοίκηση.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γνωρίζει ότι «τα ονόματα είναι των πραγμάτων επίσκεψις» και γι΄ αυτό θέλει και με το διοικητικό της σχήμα να φανερώσει ότι το όνομά της σημαίνει και εκφράζει ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (δηλαδή πραγματική σχέση και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ πολλών ανθρώπων), και, κατ’ επέκταση, ένα διαφορετικό ήθος από τις υπόλοιπες πολιτικές κινήσεις. Οι υπηρετούντες στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν έχουν προσκόλληση σε τίτλους ή οφφίκια, αλλά αγωνίζονται μη φειδόμενοι προσωπικού κόπου και χρόνου, αλλά και προσωπικών δανείων υπέρ της του Χριστού Πίστεως και της Πατρίδος την ελευθερία.

Το νέο τριπρόσωπο σχήμα της διοικήσεως εγγυάται ακόμη περισσότερο ότι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι η μοναδική επιλογή και η πολιτική στέγη όλων όσοι θέλουν ανιδιοτελώς και χωρίς φιλοδοξία να υπηρετήσουν την Πατρίδα μας.

Το παράδειγμα της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πρώην Προέδρων, πλαισιωμένων επιπλέον και από έναν ικανότατο συνεργάτη, είναι μοναδικό στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, αλλά και η ελπίδα πως με την έμπρακτη αγάπη και την συνεργασία, η Πατρίδα μας μπορεί και πάλι να ανακάμψει και να ανακτήσει την δύναμή της, παρά το εμφανές έλλειμμα ενός ηγέτου του διαμετρήματος του Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Η Κεντρική Επιτροπή σήμερα, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, εύχεται και παρακαλεί ολόθερμα την Μητέρα του Χριστού μας να στηρίξει το έργο της νέας Διοικήσεως της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» –η οποία, κατά αλφαβητική αλλά και χρονολογική σειρά στην διακονία του πολιτικού της έργου αποτελείται από τους κ. Μανώλη Β. Βολουδάκη, κ. Μιχαήλ Ηλιάδη και κ. Κομνηνό Καμάμη– να τους φωτίζει και να κατευθύνει τις επιλογές τους προς το συμφέρον του τόπου.

Η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής για αυτήν την διοικητική αλλαγή ήταν μελετημένη, γιατί αποσκοπεί στο να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην νέα Διοίκηση προκειμένου να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της από της ενάρξεως του νέου έτους, που Εκκλησιαστικά αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Κεντρική Επιτροπή
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ 23ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

 

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» επιδοκιμάζει και συγχαίρει τον Βρετανικό λαό για την παρρησία και την σωφροσύνη, που επέδειξε κατά το πρόσφατο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016, αποφασίζοντας την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας από το φασιστικό όργανο και πρόπλασμα της μίας και οικουμενιστικής (παγκοσμίου) κυβερνήσεως, που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θέτει από σήμερα ως αποκλειστική προτεραιότητά της, την έξοδο της Ελλάδος από την παγίδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία σε συνδυασμό με το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αποτελούν την γενεσιουργό αιτία των δεινών που μαστίζουν την Πατρίδα μας.

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει πλέον ανάγκη από λόγια και ευχολόγια και πολύ περισσότερο δεν αντέχει "περισσότερη" Ευρώπη, όπως του υπόσχονται οι Ευρωπαίοι μισθοφόροι πολιτικοί του. Χρειάζεται ένα γερό στήριγμα, στο οποίο θα θεμελιώσει την ελπίδα του για την ανασυγκρότηση και την ανοικοδόμηση του κράτους μετά την Ευρωπαϊκή επιδρομή.

Μόνη η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» πρεσβεύει αυτό το γερό θεμέλιο και υποδεικνύει τον τρόπο, που θα οδηγήσει στην σύγχρονη παλιγγενεσία. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» διαφέρει από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, αλλά και τις πολιτικές κινήσεις της Χώρας, επειδή αδιαπραγμάτευτα προτάσσει την υπεράσπιση της Ελλάδος ως Ορθοδόξου Κράτους, όχι με την τυπική έννοια αλλά με την ουσιαστική, όπου δηλαδή η Εκκλησία είναι το περιέχον και συνέχον το Κράτος. Τούτο σημαίνει πως το Κράτος και η νομοθεσία του πρέπει να διαπνέεται από τον νόμο του Χριστού. Αυτό έπραξε και ο μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης του τόπου μας, ο μαρτυρικός Ιωάννης Α. Καποδίστριας, ως γνήσιος και πιστός ακόλουθος της πολιτικής διακυβερνήσεως του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Αυτή είναι η μόνη εγγύηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι το Κράτος θα είναι η Μητέρα τους και όχι η κακιά μητριά, που τους εχθρεύεται και τους πολεμάει. Και αυτό αποτελεί εγγύηση και για τους πολίτες που πιστεύουν στον Θεό αλλά και για εκείνους που δεν πιστεύουν, εφ’ όσον η Πίστη των πολιτικών τους τους εξασφαλίζει την τιμιότητα, το ήθος, τον σεβασμό προς τις πεποιθήσεις του καθενός και την αξιοκρατική διακυβέρνηση.

Αυτή η αδιαπραγμάτευτη αρχή σε συνδυασμό με το ότι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν ελέγχεται από κανένα Ξένο ή Εγχώριο Κέντρο ή Στοά του Εσωτερικού ή του Εξωτερικού, την έχουν οδηγήσει στην περιθωριοποίηση εκ μέρους των μισθοφορικών Μέσων Ενημερώσεως της Πατρίδος μας, που φοβούνται τον λόγο της Αληθείας και την λύση των προβλημάτων του τόπου. Παρά ταύτα, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε θα δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως
, της ηθικής και πολιτικής σήψεως και της Εθνικής αναξιοπρεπείας.

Οι Δυτικοτραφείς μισθοφόροι πολιτικοί μας, ως σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες διαφεντεύουν μέχρι σήμερα την Ελλάδα μας και την οδηγούν από το κακό στο χειρότερο, ξεπουλώντας και καταστρέφοντας όχι μόνο την περιουσία της, αλλά και ό,τι πολυτιμότερο της ανήκει, δηλαδή την Ορθόδοξη Πίστη των Πατέρων μας.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καλεί σε συστράτευση όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως των μέχρι σήμερα πολιτικών τους πεποιθήσεων. Είναι η Πατρίδα μας και πρέπει να την πάρουμε πίσω από τους κατακτητές της, εγχώριους και αλλοδαπούς! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Όπως είπε κάποτε πολύ σοφά ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα»!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!

Από το Γραφείο Τύπου
υλοποιώντας την πολιτική της Κεντρικής Επιτροπής
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.