www.KOINWNIA.com
youtube

Την Τρίτη 3 Μαΐου 2011 συνήλθε η Πενταμελής Επιτροπή της παράταξης μας και συζήτησε την πρόοδο των εργασιών ενός εκάστου μέλους της Επιτροπής, το οποίο είχε επιφορτιστεί να οργανώσει τα αντικείμενα του τομέα του.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Τύπου, Μ.Μ.Ε. και Εκδηλώσεων, κ. Συμεών Νίνος, παρουσίασε τα νέα έντυπα της παράταξης και το σχεδιασμό της προβολής της μέσω του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η ανανέωση του site της παράταξης, το οποίο θα έχει σύγχρονη και εύχρηστη μορφή και θα εμπλουτισθεί με πολλά θέματα.
 

Επιπλέον, καθόρισε συνάντηση εθελοντών, φίλων της παράταξης, με την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Μαρίνα Διαμαντή για τον σχεδιασμό των εργασιών στον τομέα αυτό. Στη συνάντηση αυτή προσκαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του διαδικτύου, να προσέλθουν την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΙΝΩΝΙΑ στην Αθήνα.

 

 

Ο υπεύθυνος του ΤομέαΟργάνωσης Στελεχών και Μελών, κ. Σωτήριος Λαιζηνός έκανε απολογισμό της εργασίας του, η οποία συνίσταται στη δημιουργία Καταστάσεων μελών της παράταξης, για τη στελέχωση των τοπικών οργανώσεων της πατρίδας μας και Καταστάσεων υποψηφίων για τις επόμενες εκλογές. Στη συνέχεια ανέπτυξε το σχέδιο δράσεως της παράταξης σε όλη τη Χώρα. Κατέθεσε επίσης, πλάνα και χάρτες της Ελλάδος ανά εκλογική περιφέρεια, όπως διαμορφώθηκαν με το σχέδιο Καλλικράτης, τα οποία θα αναρτηθούν στο ανανεωμένο site της παράταξης.

 

Ο υπεύθυνος του τομέα Οργάνωσης είναι σε συνεχή επικοινωνία με όλη την επικράτεια, δεδομένου ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει με το ισχύον πολιτικό σύστημα και έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη να αναλάβει δράση ο λαός προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Όσοι λοιπόν φίλοι της ΚΟΙΝΩΝΙΑ, επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις περιφέρειες της πατρίδας μας, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Σ. Λαιζηνό προκειμένου να συμπεριληφθούν στις Καταστάσεις των τοπικών οργανώσεων.

 

Ο υπεύθυνος του Τομέα Διαδόσεως και Προβολής της Παρατάξεως, κ. Γεώργιος Δεμενεόπουλος ενημέρωσε την Επιτροπή ότι έγινε με μεγάλη επιτυχία η διανομή της εφημερίδας της παράταξης, παρότι είχε σαν πρώτο θέμα την είδηση της παραίτησης του Προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΑ –στοιχείο φαινομενικά ανασταλτικό- αποδεικνύοντας έτσι ότι οι φίλοι της παράταξής μας έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν είναι προσωποπαγής αλλά δημιουργήθηκε γιατί την έχει ανάγκη ο τόπος και αυτός είναι ο σκοπός της υπάρξεώς της. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν είναι πρόσωπα αλλά είναι η ανάγκη όλων να εργασθούμε για το κοινό μας συμφέρον. Ο κόσμος, όπως είπε ο υπεύθυνος Διαφήμισης & Προβολής, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό και πολλοί άνθρωποι ανέλαβαν με μεγάλη χαρά το έργο της διανομής των εντύπων σε άλλες περιοχές. Παρατηρείται μεγάλη κινητοποίηση από τους απλούς ανθρώπους, ιδίως στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδος αλλά και σε πολλά νησιά, καθώς οι άνθρωποι που βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα της χώρας μας, θέλουν και να τα λύσουν. Διότι λύσεις υπάρχουν και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δημιουργήθηκε για να μπορέσουν να υλοποιηθούν.

 

Ο υπεύθυνος του ΤομέαΟικονομικών - Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, κ. Κομνηνός Καμάμης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για την πορεία της έρευνας που έχει αρχίσει στις Οικονομικές Υπηρεσίες για τον εντοπισμό των πραγματικών αιτιών της κατάστασης στη Χώρα μας.

 

Ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Υγείας, Αμύνης και Σωμάτων Ασφαλείας, κ. Μιχάλης Κολοκοτρώνης κατέγραψε τις ανάγκες κάθε τομέα της αρμοδιότητάς του χωριστά, δίνοντας έμφαση στην Εθνική Άμυνα, όπου κατόρθωσε να αποσπάσει, μέσω απόρρητων πηγών, στοιχεία για τις προμήθειες εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία επιφυλασσόμεθα να φέρουμε στο φως της δημοσιότητας.

 
 

Με ανανεωμένη, λοιπόν, αγωνιστική διάθεση και περισσότερη δύναμη συνεχίζεται η πορεία της παράταξής μας, και αποδεικνύεται καθημερινά ότι υπάρχει ελπίδα να βγει η Χώρα μας από την κρίση, αρκεί να σταματήσουμε να κοιτάζουμε ο καθένας το ατομικό του συμφέρον αλλά να κοιτάζουμε όλοι το συμφέρον του τόπου μας το οποίο καταλήγει και στο ατομικό συμφέρον.

 

Η πολιτική του μεγάλου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ι. Καποδίστρια, ο οποίος όχι μόνο δεν επεδίωκε το ατομικό του συμφέρον αλλά αντιθέτως θυσίασε τον εαυτό του για την Ελλάδα, ας γίνει πυξίδα και οδηγός μας, με την βοήθεια του Θεού, για την αναγέννηση της Ελλάδος.

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.