www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

karavi ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό σε όλους ότι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» διαφέρει κατά πάντα από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που βρίσκονται είτε εντός, ή εκτός, του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η διαφορά της έγκειται στα ακλόνητα και αδιαπραγμάτευτα θεμέλιά της, που είναι η Πίστη της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και η εφαρμογή της στην καθημερινότητά μας.

Εξαιτίας αυτής της ουσιαστικής και χαοτικής διαφοράς με τα υπόλοιπα κόμματα, που εν πολλοίς είναι "παραρτήματα" των κομμάτων του Εξωτερικού, ο πολιτικός λόγος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι αποκλεισμένος από τα Μέσα Ενημερώσεως, παρά το ότι είναι η μοναδική πολιτική Παράταξη, της οποίας το Πολιτικό Πρόγραμμα εάν εφαρμοστεί θα τερματιστεί το οικονομικό (και όχι μόνο) αδιέξοδο, που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

Δυστυχώς, έχει αποδειχθεί στην σχεδόν δεκαετή πολιτική πορεία της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ότι οι μεγαλύτεροι πολέμιοί της δεν είναι οι πολιτικοί αντίπαλοί της, αλλά οι κακώς εννοούμενοι "θρησκευόμενοι" και η μερίδα του κλήρου, που επιδιώκει να κρατάει χαμηλά το επίπεδο των θρησκευομένων προκειμένου να καλύπτει τις αδυναμίες της ή και να εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντά της.

Αυτοί οι άνθρωποι κατά καιρούς, επιχειρούν να σπιλώσουν το όνομα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ψευδόμενοι και συκοφαντώντας τον αγώνα μας που εκ των πραγμάτων είναι τιτάνιος και δύσκολος. Έτσι, κάποιοι εγκάθετοι, ενδεχομένως ευρισκόμενοι σε μισθοφορική υπηρεσία, μας χαρακτηρίζουν ως πολιτικο-θρησκευτική σέκτα, προσάπτοντάς μας και τον συκοφαντικό χαρακτηρισμό των "αιρετικών" σε σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη.

Είναι προφανές πως αυτοί που ισχυρίζονται αυτά τα ψεύδη, έχουν προσωπική εμπάθεια και κρυφή agenda. Η εμμονή τους να ταυτίζουν έναν πολιτικό φορέα, με πανελλήνια δράση και απήχηση που αγγίζει το 1%, με το πρόσωπο ενός λόγιου κληρικού –ακόμα και αν ο λόγος του αποτέλεσε την αφορμή να μεταφερθεί στην πολιτική η διδασκαλία της Εκκλησίας– δείχνει το μένος τους εναντίον της Αληθείας και την διαπλοκή τους με το πολιτικό σύστημα, που κατασπαράζει την Ελλάδα μας.

Τους καθησυχάζουμε για ακόμα μία φορά, επαναλαμβάνοντας πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν την καθοδηγεί κανείς άλλος, εκτός από την αποδεδειγμένα ικανή Διοίκησή της. Τους καλούμε, επίσης, να μας υποδείξουν τις "αιρετικές" τοποθετήσεις μας μέσα από τα κείμενά μας και όχι ως συμπεράσματα αστήρικτων συλλογισμών.

Τέλος, επειδή δεν πρόκειται για "σέκτα", αλλά για μια ανοιχτή πολιτική κίνηση, τους προσκαλούμε να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα μας και να αφήσουν στην άκρη τις όποιες προσωπικές μικροδιαφορές. Ζούμε σε μία εποχή όπου οι πράξεις μας θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του τόπου και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο αγώνας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω από αυτούς, που είτε απευθείας, ή κρυμμένοι πίσω ακόμα και από τα ράσα του Ιερού Κλήρου, πολεμούν την Ελλάδα μας αποκόπτοντάς την ζωογόνο Ορθόδοξο Πίστη των Πατέρων μας, είναι μακρύς και απαιτεί την συνδρομή όλων μας.

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.