www.KOINWNIA.com
youtube
Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί πια από την διγλωσσία, την υποκρισία και την κοροϊδία των πολιτικών κομμάτων. Άλλα λένε με λόγια, άλλα κάνουν στην πράξη, άλλα πρεσβεύει το κάθε στέλεχός τους. Ποιοι είναι πραγματικά οι πολιτικοί που μας κυβερνούν; Τι κρύβεται πίσω από τις παρατάξεις που έχουν παραταχθεί ενώπιον του Ελληνικού λαού και προσπαθούν, σαν τις Σειρήνες της Μυθολογίας, να τον αποπλανήσουν και να τον τραβήξουν με το μέρος τους;

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν δώσει το στίγμα της ιδεολογίας τους, όχι μόνο με τα λόγια αλλά κυρίως με τα έργα τους. Πολλοί δε απ’ αυτούς, δηλώνουν με λόγια ότι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά την ίδια στιγμή ψηφίζουν νόμους που εκφυλίζουν πνευματικά τον λαό, νόμους για κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος των πολιτών, για προαιρετική και όχι υποχρεωτική διδασκαλία της Ορθοδόξου Παραδόσεως (λες και αν διδαχθεί ένας αλλόθρησκος μαθητής την Ορθόδοξη πίστη θα βλαφθεί!), νομοθετούν τον περιορισμό κάθε θρησκευτικής εκφράσεως, εν ονόματι τάχα της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων! Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Ψηφίζουν νόμους για να κρυφτούν οι ίδιοι, μην τύχει και φανερωθεί η πραγματική τους ταυτότητα!

Το ΛΑΟΣ μάλιστα, έχει το θράσος να χρησιμοποιεί την λέξη «Ορθόδοξος» στην ονομασία του κόμματος, παραπλανώντας τους ανυποψίαστους Χριστιανούς που παραβλέπουν το ποιόν ενός εκάστου των υποψηφίων του. Ομοφυλόφιλοι, δωδεκαθεϊστές, ενδοτικοί εναντίον των δικαίων και των συμφερόντων της Πατρίδος (όπως η κα Τζαβέλλα), αρχαιολάτρες και μασώνοι είναι ευπρόσδεκτοι να εγγραφούν ως μέλη του ΛΑΟΣ! Κατά τα άλλα λέγεται Ορθόδοξος Συναγερμός! Ντροπή σας κ. Καρατζαφέρη να καπηλεύεστε τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδος μας! Και τι συμβολίζει το υποκριτικό σήμα της παρατάξεώς σας; Γράφει το καταστατικό του κόμματος:

Άρθρον 4ον: Το εν λόγω Κόμμα φέρει τον τίτλο «ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» και εν συντμήσει «ΛΑ.Ο.Σ.», έχει δε ως έμβλημα το χρησιμοποιηθέν στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 και στις Ευρωεκλογές της 13ης Ιουνίου 2004. Το έμβλημα του Κόμματος αποτελείται από ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΥΚΑ ΒΕΛΗ, εις το νοητόν σημείον συμπτώσεως των οποίων ευρίσκεται πράσινος κότινος. Τα βέλη και ο κότινος είναι εγγεγραμμένα εντός γαλανού τετραγώνου, ενώ το όλον σύμπλεγμα περιβάλλεται υπό πορφυρού κύκλου."

Παραπλανητικά λοιπόν, ο κ. Καρατζαφέρης  χρησιμοποιεί ένα έμβλημα το οποίο ξεγελά τους καλοπροαίρετους και τους παρουσιάζεται σαν Σταυρός, ενώ κατουσίαν παραπέμπει σε σύμβολα φασισμού και νεοναζισμού!.

Παραπέμπει σε σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από φασιστικό κόμμα στην Ουγγαρία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου (Arrow Cross Party, το σύμβολο είναι απαγορευμένο σήμερα στην Ουγγαρία) αλλά και σε νεοναζιστικές οργανώσεις στην Αγγλία όπως η Λίγκα του Αγ.Γεωργίου και άλλες ακραίες ρατσιστικές (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής) οργανώσεις στην Αμερική (Nationalists movement).

Ποιος είναι τελικά ο «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός»; Τι πρεβεύει; Φαίνεται ότι ποτέ δεν θα μάθει ο Ελληνικός λαός το πραγματικό του πρόσωπο. Οι σπασμωδικές και αναποτελεσματικές κινήσεις του ΛΑΟΣ στην Βουλή και οι υποκριτικές διφορούμενες δηλώσεις του Προέδρου του, δεν έχουν προσφέρει τίποτε στην Πατρίδα μας, ούτε πρόκειται να προσφέρουν.

Και δεν μας έφθαναν αυτοί οι υποκριτές πολιτικοί, που βρίσκονται ήδη μέσα στην Βουλή,  μας προέκυψαν και νέοι, χειρότεροι από τους πρώτους, όπως είναι το νέο κίνημα ΕΠΑΜ  με τον «ουρανοκατέβατο» και «φωτισμένο» οικονομολόγο του τον κ. Καζάκη. Παρουσιάστηκε μια ωραία πρωία, επαναλαμβάνοντας αυτά που προ μηνών είχε ήδη διακηρύξει η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τα ΜΜΕ τεχνηέντως αποσιωπούσαν εως τότε, και ξαφνικά, ως δια μαγείας, όλα τα ΜΜΕ άρχισαν να δίνουν βάση στις «πρωτοποριακές» δηλώσεις του κ. Καζάκη  σαν να ακούγονταν πρώτη φορά! Και έφθασε ο κ. Καζάκης καθημερινός τηλεοπτικός «αστήρ», να έχει μάλιστα και καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή!

Ποιο είναι, κ. Καζάκη, το εισιτήριο για την είσοδο στα ΜΜΕ; Μήπως το αινιγματικό έμβλημα του κινήματός σας, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί και να εικονίζει μασωνικό ή φρυγικό σκούφο; Ή μήπως η αποκαλυπτική εξομολόγησή σας: «Είμαι άθεος όχι γιατί δεν είμαι χριστιανός. Είμαι άθεος εκ πεποιθήσεως. Είμαι άθεος έναντι σε κάθε δόγμα και έναντι σε κάθε θρησκευτική προσήλωση.» !!!

Αυτοί οι πολιτικοί εκφράζουν τον Ελληνικό λαό; Αυτοί είναι οι επίδοξοι ηγέτες της Ελλάδος;

Οι προβαλλόμενες ως αντιπροσωπευτικές της κοινής γνώμης δημοσκοπήσεις, οι οποίες όμως έχουν μόνο σκοπό να κατευθύνουν την κοινή γνώμη  και όχι να σφυγμομετρούν, προβάλουν ως επικρατέστερες στις μελλοντικές εκλογές, ακραίες και φιλοναζιστικές παρατάξεις, αριστερές αποτυχημένες κατά το παρελθόν πολιτικές (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το μόνο που προβάλει σαν θετικό στοιχείο είναι το νεαρόν της ηλικίας του Προέδρου του, ενώ έχει ανύπαρκτο πολιτικό λόγο), αθέους και πληρωμένους προδότες της Πατρίδος μας. Αυτές οι ιδεολογίες εκφράζουν τον σημερινό Ελληνικό λαό;

Ήρθε καιρός να ξυπνήσουμε επιτέλους! Ήρθε καιρός να πάρουμε τα πνευματικά όπλα και να αποτινάξουμε τους «βαρβάρους» που μας τυραννούν σχεδόν μισό αιώνα! Οι Τούρκοι τετρακόσια χρόνια, δεν κατόρθωσαν να αφανίσουν την Ελληνική ψυχή, αντιθέτως, με εμπνευστή και οδηγό την Εκκλησία,  κατόρθωσε αυτή η ψυχή, όχι μόνο να μην αλωθεί αλλά να φωτίσει και όλη την Ευρώπη!  Και έπειτα, μέσα σε μερικές δεκαετίες έχουμε αφεθεί στους επιτήδειους πολιτικάντηδες, αμοραλιστές και ψεύτες πολιτικούς, να μας κάνουν περίγελο σε όλη την υφήλιο και να εξευτελίζουν την Ελλάδα; Μόνοι μας καταστρέψαμε την Πατρίδα μας! Αυτό ήταν το σχέδιο των «Μεγάλων»! Αφού είδαν ότι δια της βίας δεν κατόρθωσαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους, με ύπουλο και δόλιο τρόπο μας άφησαν να οδηγηθούμε μόνοι μας στην πνευματική χρεοκοπία!

Υπάρχει όμως μια ύστατη ελπίδα! Υπάρχει ακόμη λίγος καιρός να γράψουμε οι Έλληνες μόνοι μας την νεότερη ιστορία της Πατρίδος μας! Να ξεκινήσουμε το Χρυσό Αιώνα του Καποδίστρια! Να ανασύρουμε από τα αζήτητα το εμπνευσμένο πολιτικό Όραμα του χαρισματικού Κυβερνήτου μας και να αναβιώσουμε την Ελληνορθόδοξη Πολιτική του. Αυτό είναι το πρόγραμμα της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Όχι λόγια και αερολογίες. Αγώνα, όσο υπάρχει ακόμα καιρός! Αγώνα για να διαγράψουμε την «κουλτούρα» που μας έχουν «καπελώσει» τόσες δεκαετίες. Αγώνα για να αποδείξουμε έμπρακτα ότι μπορεί να συσταθεί σήμερα, στον 21 αιώνα,  σ’ αυτήν την τραγική για την Ελληνική ιστορία περίοδο, μια νέα Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, όχι όπως θέλουν οι ξένοι, αλλά όπως θέλουμε εμείς οι Έλληνες. Υπάρχει ακόμη μια ελπίδα! Υπάρχει η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»!

Μαρίνα Διαμαντή

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.