www.KOINWNIA.com
youtube

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της αστυνομίας που δημοσιεύονται στήν εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, αναμένεται κατά τίς ημέρες τών εορτών κύμα από επαίτες – επαγγελματίες του είδους να κατακλύσει τήν Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις παραμονές τών γιορτών .

Κυκλώματα από Βουλγαρία – Ρουμανία αναμένονται στήν  Ελλάδα  και η αστυνομία μάς προειδοποιεί ότι αρκετοί από αυτούς «πού εκλιπαρούν γιά τόν  οβολό μας, είναι άριστα μυημένοι στήν τέχνη τής κλοπής».

Αξιωματικός τής ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει στήν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ότι η επαιτεία και η κλοπή πορτοφολιού από μέλη τών οργανωμένων Βαλκάνιων κυκλωμάτων έχει αναχθεί «σε τέχνη και εκπαιδεύονται γι’αυτό πριν αναλάβουν το πόστο τους». Οι στατιστικές τών τελευταίων χρόνων δείχνουν ότι οι επαίτες που συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις τής Βόρειας Ελλάδας σε ποσοστό άνω τού 50% προέρχονται από τη Βουλγαρία και περίπου 20% από τη Ρουμανία.

Ποιός είναι αυτός πού δέν βλέπει τώρα ότι οι  Δοσίλογοι πού μάς κυβερνούν στοχεύουν στήν αλλοίωση και εκκένωση τών γειτονιών τής Ελλάδας από Έλληνες κατοίκους και στήν αντικατάσταση αυτών με τρισάθλιους αλλοεθνείς; Γιατί η Αλητεία φέρνει αλητεία.

Αντί ή κυβέρνηση να προσφέρει χρήματα και είδη στούς Έλληνες ηλικιωμένους πού τρώνε στα συσσίτια, στα παιδιά τών σχολείων πού ζητούν λεφτά από τούς δασκάλους για να πάρουν ένα κουλουράκι, στίς οικογένειες πού εργάζεται μόνο ο ένας, στούς άνεργους νέους,  έκανε υπόγειες συμφωνίες όχι μόνο γιά να αισθανθούμε οίκτο και να δώσουμε κάτι στούς εισαγόμενους, ύποπτους επαίτες, αλλά και να είμαστε καθ’όλη τη διάρκεια τών εορτών υποψήφια θύματα κλοπών !!!

Όπως σχολιάζουν στήν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στελέχη τών Αρχών Ασφαλείας, οι επαγγελματίες ζητιάνοι στήν πλειονότητα τους μετακινούνται οργανωμένα από χώρες όπως Βουλγαρία, Μολδαβία, Ρουμανία, Σκόπια και Αλβανία και δραστηριοποιούνται ανά ομάδες σε Ελληνικές πόλεις.

Οι άνθρωποι πού κυβερνούν αυτή τη στιγμή τή Χώρα μας, παίρνουν προαγωγή και πάνε από προδοτικό επίπεδο σε διαβολικό, διότι τέτοιο σενάριο γιά Χριστούγεννα..... ούτε σε ταινία ψυχωτικού τρόμου δεν έχω, εγώ τουλάχιστον, δεί! Τούς παραδέχομαι, μέ σάστισαν!

Όμως παρ’όλα αυτά,  θα το δώσει η κυβέρνηση Παπανδρέου ή Παπαδήμου πώς στήν ευχή λέγεται, το Επίδομα τών Χριστουγέννων. Μετά από διαβουλεύσεις με Πεντάγωνα, Οκτάγωνα, το Γ’ Ράϊχ , Μυστικές Στοές & Λέσχες, θα το δώσει.

Για όσους πανηλίθιους Έλληνες δεν έπιασαν τήν ουσία τουλάχιστον ας τή διαβάσουν:

Αυτά τα Χριστούγεννα θα πάρουμε 5 δώρα:

  1. Θα μάς περιπαίξουν και  εξεφτελίσουν ώς έθνος.
  2. Θα  μάς ρίξουν το, ήδη πεσμένο ηθικό, με τη θέα τόσης ασχήμιας εισαγωγής.
  3. Θα ενισχύσουν τήν τρικοσμική εικόνα τής Αθήνας και άλλων πόλεων ώστε να εξισωθούν με γύφτικο τσαντίρι.
  4. Θα μάς αναγκάσουν να επισκεφτόμαστε τα Αστυνομικά Τμήματα για αναφορά κλοπών, αντί τα σπίτια τών φίλων  και τών συγγενών.
  5. Θα μάς ωθήσουν να συγκρουστούμε με Βαλκάνιους κλεφτοζητιάνους.

Αγαπητοί αναγνώστες: Καλύτερα να χάσετε τίς τσάντες σας παρά το ηθικό σας!

Μαρία Μπουρνάζου

Πηγή: Εφημερίδα  Η Καθημερινή      (Ημερομηνία φύλλου: Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011)

 

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.