www.KOINWNIA.com
youtube

Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού της Ελληνικής κοινής γνώμης από αυτούς που κινούν τα νήματα της πολιτικής ζωής στην κατ’ επίφαση «Δημοκρατία» μας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Οι μεγαλοεκδότες του τύπου, μέσα από τα έντυπα τους και κυρίως μέσω της παραδομένης σ’ αυτούς τηλεόρασης, προβάλλουν κατά βάση σαχλαμάρες - του στυλ τι φορούν οι «επώνυμοι» - ή θέματα ήσσονος σημασίας που τους προμηθεύουν συντονισμένα τα κέντρα αποχαύνωσης της παγκοσμιοποίησης. Με συνεχή πλύση εγκεφάλου καταφέρνουν να ανάγουν σε πρότυπα τα είδωλα της παρακμής και της διαφθοράς, να χειραγωγούν και να στρέφουν την κοινή γνώμη εκεί που οι ιδιοκτήτες τους και όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς θέλουν, δηλαδή μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.
Στη λογική του πολιτικώς ορθού – politically correct – και των ανθρώπινων δικαιωμάτων προβάλλονται κυρίως αιτήματα μειοψηφιών και με την πλειοψηφία δεν ασχολείται κανείς.
Τα φώτα της δημοσιότητας πριν κάποιους μήνες και για πολλές μέρες έπεφταν στην παρωδία που τέλεσαν οι ομοφυλόφιλοι στην Τήλο λες και είναι μείζον πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας το πώς θα εξασφαλίσει ένας ενήλικος ομοφυλόφιλος τον ερωτικό του σύντροφο.
Αργότερα και επίσης για πολλές μέρες τα φώτα έπεσαν στη δολοφονία γνωστού ηθοποιού. Ένας άνθρωπος με αρκετά αμφίβολη ηθική και δέσμιος των ναρκωτικών, εμφανίστηκε με φωτοστέφανο μάρτυρα και ηρωοποιήθηκε στα μάτια των αφελών, ενώ ο ίδιος ήταν γρανάζι ή μπλεγμένος στα γρανάζια μιας διεφθαρμένης και φονικής μηχανής. Της μηχανής που ακούει στο όνομα: ναρκωτικά και αγοραίος έρωτας.
Στη συνέχεια ήρθε η γιορτή της Δημοκρατίας. Εκεί προβλήθηκε επί μακρόν επιμελώς και με δακρύβρεχτα σχόλια των παρουσιαστών η επικοινωνιακή πολιτική συγκεκριμένου κόμματος που ασύστολα προωθείται από τα ΜΜΕ, που αφορούσε στο πράγματι υπαρκτό πρόβλημα των παιδιών των μεταναστών στην Ελλάδα.
Αυτά είναι όμως τα κύρια προβλήματα της κοινωνίας μας ;
Η διάλυση της οικογένειας με τα παιδιά θύματα να κινδυνεύουν και πολλάκις να πέφτουν στα ναρκωτικά δεν είναι πρόβλημα ;
Με τα ελληνόπουλα που παρακαλάνε για μια δουλειά των 600,00 ευρώ θα ασχοληθεί κανείς; Βέβαια δεν είναι μειονοτικά!!!
Η διάλυση της παιδείας με τις υποκινούμενες φασιστικές μειοψηφίες να καταστρέφουν τα πανεπιστήμια και τα σχολεία δεν είναι πρόβλημα;
Με τους αγρότες που πουλάνε τα προϊόντα τους σ’ εξευτελιστικές τιμές για να φτάσουν στον καταναλωτή σε τιμές έως και δεκαπλάσιες, ποιος θα ασχοληθεί;
Η ακρίβεια σαρώνει τα λαϊκά στρώματα, οι συνταξιούχοι προσπαθούν να ζήσουν με τις συντάξεις πείνας. Όλο και πληθαίνουν οι άνθρωποι που μαζεύουν τα υπολείμματα στις λαϊκές αγορές για να τραφούν !!!
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πουθενά. Όλα λειτουργούν στο περίπου.
Οδηγούμαστε σε πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας.
Στην ακριτική Θράκη οι συνεταιριστικοί οργανισμοί κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο και οι βιομηχανίες κλείνουν ή μειώνουν συνεχώς το απασχολούμενο προσωπικό. Γιατί; Μα επιδοτούνται με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού να μεταφερθούν στη Βουλγαρία και τα Σκόπια με βάση τον νόμο για την ανασυγκρότηση των Βαλκανίων.
Η πνευματικότητα του λαού μας κατρακυλά συνεχώς.
Από τα Δημοτικά μας σχολεία ακούγονται οι κραυγές αγωνίας των πραγματικών δασκάλων για το περιεχόμενο των νέων βιβλίων της γλώσσας, βιβλίων που δεν προβάλλουν και δεν καλλιεργούν αξίες όπως η εντιμότητα, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη. Δεν καλλιεργούν την πίστη μας, τον πολιτισμό μας, την ελπίδα. Αντίθετα, αυτό που επιχειρείται είναι η προώθηση του καταναλωτισμού, και παράλληλα η αποδόμηση των αξιών και των προτύπων από τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, όπως άλλωστε επιχειρήθηκε και με το επαίσχυντο βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού.
Βιώνουμε την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού με την λαθρομετανάστευση χιλιάδων δυστυχισμένων, να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τις κυβερνήσεις ΝΔ & ΠΑΣΟΚ να έχουν από δυο νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, φτηνό εργατικό κρέας στις μηχανές των μεγαλοεργολάβων της χώρας, στα κατορθώματα τους.
Στην εξωτερική πολιτική είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. Οι Αλβανοί διεκδικούν τα εδάφη μας μέχρι την Πρέβεζα όπως φάνηκε στο πρόσφατο συνέδριο για την τσαμουριά στο Πάντειο, οι Τούρκοι τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο, οι Σκοπιανοί στους χάρτες του αλυτρωτισμού τους περιλαμβάνουν ολόκληρη τη Χαλκιδική και η δική μας ΥΠ. ΕΞ. τα διευθετεί όλα με το χαμόγελο στα χείλη!!! Πάντα βέβαια σε συνεργασία με την Κοντολίζα.
Στη Θράκη το Τουρκικό προξενείο λύνει και δένει εκμεταλλευόμενο την εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία των Ελληνικών αρχών. Δεν διαχωρίστηκαν οι τρείς Μουσουλμανικές μειονότητες Ρομ – Πομάκοι – Τουρκογενείς και παρέχεται σε όλους εκπαίδευση στην Τουρκική γλώσσα ωθώντας τους στην αγκαλιά της Τουρκίας και παρά το ότι υπάρχουν πολλές φωνές Πομάκων που αυτοπροσδιορίζονται Έλληνες και ζητούν να αλλάξει η κατάσταση.
Ασχολείται το μεγαλοεκδοτικό κατεστημένο σοβαρά και όχι για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας με όλα αυτά;
Τι άραγε κάνουν τα πολιτικά κόμματα, αυτά που σαν λόγο ύπαρξης έχουν τη λύση των προβλημάτων του Ελληνικού λαού;
Τα κόμματα εξουσίας ακόμα και όταν αρθρώνουν πολιτικό λόγο, δεν πείθουν πια κανένα. Αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια ο ελληνικός λαός είναι μάρτυρας της πλήρους ασυνέπειας των λόγων και των έργων τους. Το γιατί είναι πλέον ορατό στον καθένα. Τα κόμματα αυτά είναι έρμαια των χορηγών τους. Είναι εκκολαπτήρια της σήψης και της διαφθοράς, με μόνο μέλημα τους να γαντζωθούν στην εξουσία. Στην δε ακριτική Θράκη κάνουν και κάτι άλλο: τις παραμονές των εκλογών και όχι μόνο τρέχουν να υποβάλλουν τα σέβη τους στο Τουρκικό προξενείο της περιοχής για να αλιεύσουν τις ψήφους των μειονοτικών!!!
Ποιος άλλος εκτός από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό δημιούργησε τα αδιέξοδα στον Ελληνικό λαό;
Τώρα οι βαρόνοι των ΜΜΕ προετοιμάζουν, λέγεται, ένα συνασπισμό των δυο μεγάλων κομμάτων δηλαδή κουκούλωμα και ανακύκλωση των ίδιων καταστάσεων ή ένα νέο κόμμα μεγαλοεπιχειρηματιών τύπου Μπερλουσκόνι. Δηλαδή να φύγουν αυτοί που τα παίρνουν και να έρθουν αυτοί που τα δίνουν!!!
Μήπως είναι ώρα να ξυπνήσουμε;
Μήπως είναι ώρα να βάλουμε ένα τέλος σ’ όλα αυτά, διαγράφοντας το υπάρχον πολιτικό σκηνικό;
Ποιος άραγε θα επαναφέρει τις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες, την αξιοπρέπεια και το ήθος στην ελληνική κοινωνία;
Ποιος θα δώσει ιδανικά στον ελληνικό λαό και θα τον κάνει να νιώθει περήφανος ;
Μήπως είναι ώρα να αναδειχτούν πρόσωπα που με ανιδιοτέλεια και εγγύηση την προσωπική τους ζωή θα διακονήσουν τον λαό και την πατρίδα ;

Μήπως Είναι Ώρα Η Κοινωνία Να Συναντήσει Την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ;Ηλιάδης Μιχάλης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.