www.KOINWNIA.com
youtube
Συγκλονίστηκαν οι  Έλληνες γιατί έχουν ακόμη ψυχή μέσα τους από την, υπό το βάρος των τύψεων όπως ο ίδιος είπε, ομολογία του Τούρκου Αττίλα Ολγκάτς, στρατιώτη του Αττίλα, ότι εκτέλεσε δεμένους αιχμαλώτους στην Κύπρο το 1974.

Σοκάρει τo γεγονός, ότι η εκτέλεση των αιχμαλώτων ήταν εντολή ανωτέρων, δηλαδή μέρος ενός σχεδίου δράσης. Βέβαια η Τουρκική θηριωδία δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Οι Τούρκοι έχουν διαπράξει μία σειρά από γενοκτονίες στο διάβα της ιστορίας. Αργότερα ο ομολογών, νυν ηθοποιός, μίλησε για δήθεν σενάριο του μυαλού του, αλλά δεν μπορεί πλέον να γίνει πιστευτός την στιγμή που κι άλλος, στρατιώτης τότε, ομολογεί ότι διάνοιξε με τον εκσκαφέα του ομαδικούς τάφους, προφανώς κάποιων από τούς 1619 αγνοουμένων της Τουρκικής εισβολής.

Ίσως όμως περισσότερο να σοκάρει κάποιους σημερινούς Έλληνες της καλοπέρασης και του ωχαδερφισμού, η ηρωική στάση τού περήφανου Ελληνόπουλου - ενός από τους εκτελεσθέντες - που έφτυσε με περιφρόνηση τον εκτελεστή του και περίμενε με δεμένα χέρια τον θάνατο. Περίμενε τον πυροβολισμό στο μέτωπο. Ήταν μόλις 19 χρονών!

Ναι κύριοι!!! Υπάρχουν ακόμη και σήμερα αδούλωτοι Έλληνες, που έχουν τον Χριστό και την Πατρίδα χαραγμένους βαθιά στην καρδιά τους, όσο κι αν προσπαθούν οι διάφοροι αργυρώνητοι ή όχι, "εκσυγχρονιστές" και πλαστογράφοι, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, να τους χαρακτηρίσουν γραφικούς ή παρωχημένους. Όταν στο έθνος μας κυριαρχούσε αυτό το «γραφικό» ήθος, τότε ο λαός μας διακρινόταν ανάμεσα στους άλλους λαούς, όπως διδάσκει η ιστορία μας. Από τότε όμως που οι ξένοι εγκαθίδρυσαν στη χώρα μας, τα δικά τους φερέφωνα, για να υπηρετήσουν φυσικά τα άνομα συμφέροντα των αφεντικών τους, το πνευματικό επίπεδο του λαού μας φθίνει συνεχώς. Το αποκορύφωμα είναι το σημερινό χάλι, η σημερινή πλήρης απαξίωση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, που εδώ και δεκαετίες όζει από τα σκάνδαλα και δίνει το παράδειγμα του αριβισμού, της αρπαχτής, της ανηθικότητας και της πάσης φύσεως διαφθοράς, σ' ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, μια που όπως λέει ο λαός μας "από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι".

Είμαστε της λαός του οποίου η πίστη ανέκαθεν νοηματοδοτούσε την ζωή του. Κι όμως εδώ και χρόνια εκλέγουμε – επηρεαζόμενοι φυσικά από της αδίστακτους, αμοραλιστές, βαρόνους των ΜΜΕ, υπηρέτες των ξένων κέντρων εξουσίας και πλούτου – πολιτικούς, που έχουν βγάλει τον Θεό από την ζωή τους και άρα γι’ της όλα επιτρέπονται, της εύστοχα παρατηρεί ο Ντοστογιέφσκι. Και ιδού οι συνέπειες. Όλα επιτρέπονται και μετά όλα κουκουλώνονται, για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν σαν τρωκτικά, τον πνευματικό και υλικό ρήμαγμα της πατρίδας της.

Της ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά ή μονίμως και αναιτίως χαμογελούσα Υπουργός της των εξωτερικών, θα αξιοποιήσει την συγκλονιστική μαρτυρία και θα προσπαθήσει να αναχαιτίσει την προκλητικότατη συμπεριφορά της γείτονος – ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα – στο Αιγαίο και όχι μόνο.

Μιχάλης Ηλιάδης

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.