www.KOINWNIA.com
youtube

Δ ε λ τ ί ο Τ ύ π ο υ


Αθήνα, 1 Ιουλίου 2008
Αρ. Πρωτ. 20080701-12


Δεν έχει τέλος η υποκρισία και το χωρίς ντροπή ακατάσχετο ψεύδος των πολιτικών του τόπου μας. Συνεδριάζοντας σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι με προσωπικούς σεφ και ανείπωτη χλιδή και σπατάλη, προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα της φτώχειας!! Τη φτώχεια που ούτε σαν λέξη δεν τους είναι γνωστή! Αυτοί οι κύριοι έχουν το θράσος να ζητούν ένα εκατομμύριο ευρώ από την Νομαρχία Αθηνών και φυσικά μιας και όλοι είναι του αυτού πνεύματος και φρονήματος να την λαμβάνουν με την αιτιολογία πως ο σκοπός του συνεδρίου, είναι η παγκόσμια προβολή της πατρίδας μας μέσα από αυτό!!! Τι ξέρουν αυτοί οι κύριοι από φτώχεια; Πως κατάφεραν πάλι και ομονόησαν κυβέρνηση, αντιπολίτευση και λοιποί μικροί και μεγάλοι υπερασπιστές του λαού και των προβλημάτων του; Πως και όταν πρέπει να κατασπαταληθούν χρήματα ή να συγκαλυφθούν απάτες και καταχρήσεις βρίσκουν τον τρόπο να συμφωνήσουν όλοι; Πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε άλλο την αναίδεια με την οποία λένε πως πρέπει να σταματήσει η συσσώρευση του πλούτου σε λίγους που δεν δίνουν λόγο σε κανέναν, την στιγμή που οι ίδιοι είναι αυτοί που συσσωρεύουν τον πλούτο και δεν λογαριάζουν ούτε τους ψηφοφόρους τους; Ποιόν κοροϊδεύουν λέγοντας πως τα ΜΜΕ συγκεντρώνουν εξουσία και ελέγχουν τα κόμματα; Ποιοι έδωσαν αυτή τη δύναμη στα ΜΜΕ; Ποιοι διόρισαν σε όλα τα καίρια πόστα του δημόσιου βίου ανθρώπους πλήρως ελεγχόμενους;

Σας προκαλούμε ανοιχτά κύριοι! Σας προκαλούμε αν εννοείτε έστω και μία λέξη από όλα όσα διακηρύξατε στο αξίας τριών εκατομμυρίων συνέδριό σας, να δημοσιοποιήσετε στα ΜΜΕ το παρόν Δελτίο Τύπου! Σας προκαλούμε να βγείτε σε ανοικτό και πραγματικό διάλογο με την παράταξή μας! Να μιλήσουμε μπροστά στον Ελληνικό λαό για τη φτώχεια με πράξεις και όχι με λόγια! Τα ψέματα τελείωσαν! Εάν έχετε τον παραμικρό σεβασμό στον κόσμο που διάβασε τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας, σας περιμένουμε σε ανοικτό διάλογο είτε στην τηλεόραση, είτε σε ανοικτό χώρο με συμμετοχή του Ελληνικού λαού! Εάν όμως και πάλι επιλέξετε να αγνοήσετε το παρόν να ξέρετε πως αποδέχεσθε το ότι τα λόγια σας δεν σχετίζονται με τις πράξεις σας! Να ξέρετε πως ομολογείτε έμπρακτα στον Ελληνικό λαό πως τον κοροϊδεύετε! Να ξέρετε πως κάποια στιγμή αυτοί που σας εξέλεξαν και εσείς τους προδώσατε θα σας στείλουν εκεί που πρέπει! Σπίτι σας!


Ο Πρόεδρος

Μανώλης Β. Βολουδάκης


Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος:

Σωτήριος Λαιζηνός (Εκπρόσωπος Τύπου)
Κωνσταντίνος Βουγάς
Γεώργιος Δεμενεόπουλος
Μιχαήλ Ηλιάδης
Γεωργία Καλογεράτου
Κομνηνός Καμάμης
Νικόλαος Καρζής
Μιχαήλ Κολοκοτρώνης
Βασίλειος Μακρής
Συμεών Νίνος

IAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.