www.KOINWNIA.com
youtube

Pie 2018 prn

Δ ε λ τ ί ο     Τ ύ π ο υ


Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2008
Αρ. Πρωτ. 20080808-24


Ζήσαμε όλοι τα οικτρά και δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν κυρίως στο κέντρο των Αθηνών αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Όλος ο πολιτικός χώρος στάθηκε θεατής(!) σαν νέος Νέρωνας, βλέποντας σαν σύγχρονη Ρώμη την Ελλάδα, να καίγεται από τις πολιτικά υποκινούμενες ομάδες των «γνωστών αγνώστων». Το θράσος δε όλων δεν έχει όρια, όταν τόλμησαν να κατηγορήσουν την παράταξή μας πως τάχα στάθηκε παγερά αδιάφορη απέναντι στο θάνατο ενός νεαρού παιδιού, επειδή δεν ματαίωσε την προγραμματισμένη συζήτηση επί των πολιτικών της θέσεων.

Κατ' αρχήν μας κατηγορείτε άδικα, χωρίς να γνωρίζετε ούτε ποιοι είμαστε, ούτε το πως τοποθετηθήκαμε απέναντι σε όλα αυτά που συνέβησαν. Κυρίως όμως αγνοείτε το ότι πολλά μέλη μας, στελέχη μας, μέχρι και ο ίδιος ο Πρόεδρός μας βρέθηκαν μέσα στα γεγονότα, προσπάθησαν και εν μέρη πέτυχαν να ειρηνεύσουν τα πράγματα και μάλιστα επειδή επέδειξαν στάση αληθινού ενδιαφέροντος κάποια παιδιά που συμμετείχαν στα γεγονότα, ήρθαν στη συζήτηση και συμμετείχαν ενεργά γιατί διαπίστωσαν το αληθινό των προθέσεών μας αλλά κυρίως το ότι έχουμε την δυνατότητα να εξαλείψουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Αυτό ονομάζετε εσείς παγερή αδιαφορία; Εμείς ονομάζουμε παγερή αδιαφορία τη στάση όλων όσοι από τον καναπέ του σπιτιού τους λένε δακρύβρεχτα και ανεφαρμόσιμα λόγια. Παγερή αδιαφορία είναι οι ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων περί «κράτους των Εξαρχείων» όταν όλοι γνωρίζουμε πως υποκινητές είναι τα ίδια τα κόμματα. Κάτι που δεν γνωρίζετε είναι πως οι πρωτεργάτες των επεισοδίων είναι εγκάθετοι από όλα τα κόμματα οι οποίοι εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία και ακόμα κι αν συλληφθούν ελευθερώνονται με τηλέφωνο υπουργού ή βουλευτή!!! Παγερή αδιαφορία είναι να κατηγορεί κάποιος την παράταξή μας, την στιγμή που ίδια συναισθανόμενη την ευθύνη που έχει ο πολιτικός χώρος πρότεινε λύσεις για να προληφθούν τα επεισόδια στο μέλλον! Αυτή είναι η λύση! Όχι να κλαίμε με κροκοδείλια δάκρυα!

Οι μέρες μας είναι μέρες ευθύνης. Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλογιστεί που φταίει με την ανοχή, την συμμετοχή, τη διαπλοκή και την πίστη στα υπάρχοντα κόμματα. Φτάνει! Αν θέλουμε λύσεις, ας μη στέλνουμε άδικες κατηγορίες στους μόνους που απέμειναν μαχόμενοι στις Θερμοπύλες! Αν μας νοιάζει ας κατέβουμε να πολεμήσουμε μαζί τους! Αν δεν μας νοιάζει, τουλάχιστον ας μη γίνουμε οι σύγχρονοι Εφιάλτες! Ας παρακολουθήσουμε σιωπηλά την μάχη που δίνουν κι ας μη τους επιβαρύνουμε άδικα.

 


Ο Πρόεδρος

Μανώλης Β. Βολουδάκης


Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος:

Σωτήριος Λαιζηνός (Εκπρόσωπος Τύπου)
Κωνσταντίνος Βουγάς
Γεώργιος Δεμενεόπουλος
Μιχαήλ Ηλιάδης
Γεωργία Καλογεράτου
Κομνηνός Καμάμης
Νικόλαος Καρζής
Μιχαήλ Κολοκοτρώνης
Βασίλειος Μακρής
Συμεών ΝίνοςIAK r

Το βιβλίο που αφιερώθηκε στη Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική είναι Ποιμαντική

Αφιερώνεται στούς πνευματικούς αγωνιστές που επιστρατεύθηκαν στην πρωτόγνωρη -για τις προδιαγραφές και τα Πιστεύω της- Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και διακονούν σαν ιερό το πολιτικό τους χρέος, με αυτάπαρνηση, ανιδιοτέλεια και με πολλές και πολυποίκιλες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνεόμενοι απο τις Αρχές και τα βιώματα που αποταμιεύθηκαν σ'αυτό το βιβλίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ζωή και το έργο του Μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, πατήστε εδώ.