ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ελληνική "δημοκρατία"

​Όλοι μας κάθε ημέρα αγανακτούμε με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Μας θυμώνουν οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεών μας, οι αυξήσεις στους φόρους, αλλά και του κόστους διαβίωσης στα είδη πρώτης ανάγκης, η ανυπαρξία του κράτους στην Υγεία, στην Παιδεία.
 
Αυτό που αυθόρμητα σκεφτόμαστε είναι «να είχα μπροστά μου τον πρωθυπουργό, τον υπουργό να ... τα ακούσει...». Αυτό φανταζόμαστε πως σκέφτηκε κι ο συμπολίτης μας από τη Σάμο.
 
Στο παρακάτω video αποτυπώνεται ξεκάθαρα το πώς οι κυβερνώντες αυτής τής χώρας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την απόγνωση και την αγανάκτηση που έχουν φέρει στους πολίτες, διαστρεβλώνουν την αλήθεια.
 
 
Ενώ αυτοαποκαλούνται δημοκράτες και διακηρύσσουν ότι  είναι υπέρ του διαλόγου, μόλις βρεθεί ένας άνθρωπος να τους πει ξεκάθαρα από τι υποφέρει και να τους θυμίσει τις ψεύτικες προεκλογικές τους υποσχέσεις, αυτοί τον αποκαλούν "τραμπούκο". 
 
Οπότε καταλαβαίνουμε ότι η "δημοκρατία" τους ισχύει μόνο όταν οι πολίτες συμφωνούν με τις δικές τους απόψεις, και, μάλιστα, όταν δεν τους ενοχλούν από τον καφέ που πίνουν...
 
Συμεών Νίνος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Copyright (©) 2008-2015 Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - All Rights Reserved.[Όροι χρήσης]

Top Desktop version